Αναγνώστες

Αρχειο Προϊοντων

Translate

17/9/13

Mascara Revelation της Oriflame
 Αυτή τη φορά η κριτική μου θα είναι πάρα πολύ σύντομη και δυστυχώς αρνητική. Η mascara Revelation της Oriflame είναι κατά τη γνώμη μου ένα ατυχές προϊόν της εταιρείας.
Έχει πολύ μικρό βουρτσάκι που δε σου χαρίζει ούτε όγκο ούτε μήκος και το μόνο που κάνει είναι να χρωματίζει μαύρες τις βλεφαρίδες. Και βέβαια θα μου πεις και αυτό δεν είναι λίγο, για  μια πρωινή βόλτα καλό είναι!! Θα συμφωνούσα μαζί σου αν η μάσκαρα μετά από μισή ώρα δε βρισκόταν στο κάτω μέρος του ματιού μου, πράγμα τελείως απαράδεκτο για εμένα. Ευτυχώς που την είχα πάρει δώρο μ' ένα περιοδικό και δε ξόδεψα ούτε ευρώ για το συγκεκριμένο προϊόν!!!!

2 σχόλια:

Σχετικα με εμενα

Η φωτογραφία μου
Καλώς ήρθατε στο My Beauty Steps! Ένα blog που δημιουργήθηκε από την ανάγκη μου να επικοινωνήσω μ' όλους όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος, για οτιδήποτε έχει σχέση με την ομορφιά, το μακιγιάζ, τη μόδα, τα ταξίδια και όλα αυτά τα μικρά πράγματα που ομορφαίνουν τη ζωή μας!!! Είμαι η Μαρία και αν και εσύ μοιράζεσαι την ίδια αγάπη μ' εμένα τότε βρίσκεσαι στο σωστό blog!! Μαζί θα κάνουμε τα δικά μας βήματα ομορφιάς!!!! Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mariabeautyart@gmail.com

Αρχειοθηκη ιστολογιου